hi-fi - на главную
MENUHi-Fi.com.ua
Каталог товаров
ArtisonAtlas CablesAureaBowers & WilkinsBurmesterCabasseClasse AudioClearaudioClearaudio VinylDaliDefinitive TechnologyDenonE.A.R./YoshinoHEOSJICOJVCLEDestLW SpeakersMarantzMatrix AudioMean wellNagaokaNordostP5Polk AudioRaidhoReal CableRotelSavantSCANSONIC HDThorensTonar
Розпродаж Hi-Fi!!!
о проекте каталог продукции новости где купить ua / ru




       // Портал Hi-Fi
         // Hi-Fi новости
           // Огляд навушників Denon AH-C830NCW. Немає програми? Немає про...

Огляд навушників Denon AH-C830NCW. Немає програми? Немає проблем із цими чемпіонами з шумоподавлення

Джаспер Ласторія (Jasper Lastoria), SoundGuys

Denon AH-C830NCW — це приклад добре виконаного комплекту навушників, що не потребує маячні. Застосунку немає, але якщо не брати до уваги регулятора гучності, звук відмінний, Bluetooth працює стабільно, а шумозаглушення прекрасне. Що ще треба?

Що нам подобається

+ Комфортні
+ Хороше шумозаглушення
+ Чудовий звук
+ Легко підключити
+ Рейтинг IPX4

Що нам не подобається

- Навушники великі
- Немає регуляторів гучності
- Затримка з Android для відео

  • 7.9 — Рейтинг SoundGuys
  • 6.2 — Огляд користувача

Можливо, колись у вас був гарний стереоресивер від Denon, який ви пізніше (на жаль) кенсельнули приблизно в той час, коли люди перейшли на потокову передачу файлів із втратами і роздали свої компакт-диски. Що ж, виявляється, Denon виробляє справжні бездротові навушники з активним шумозаглушенням (ANC). Тепер вам не доведеться жертвувати площею оселі, аби добре чути музику. Насправді ви можете взяти її з собою. Подивимося, наскільки гарні Denon AH-C830NCW.

Кому може сподобатися Denon AH-C830NCW?

Звучання Denon AH-C830NCW сподобається всім, хто полюбляє, коли музика звучить добре. Пасажирам сподобаються чудова ізоляція та функція активного шумоподавлення навушників Denon. Людям, які не хочуть заморочуватись зі своїми навушниками, не треба турбуватися про додатки, це має сподобатися.

Як це, користуватися Denon AH-C830NCW?

Глянсовий пластик виглядає красиво та преміально, але його може бути складно зрозуміти.

Складається враження, що Denon AH-C830NCW натхненний певним продуктом Apple. Вони працюють, як і більшість інших справжніх бездротових навушників, із сенсорним керуванням та ніжками. Усередині кожної ніжки знаходиться мікрофонна система, а всередині більш опуклої частини корпусу розташований динамік овальної форми розміром 11 на 10 мм. Кожен навушник важить лише 5,3 грама і виглядає міцним.

В упаковці ви отримуєте три силіконові насадки: 14 мм, 12 мм і 10 мм. 12-міліметровий навушник ідеально підходить для моїх вух відразу після покупки, але деяким може знадобитися варіант стороннього виробника. Навіть без додаткових «плавників» навушники лишаються на місці. Ви можете взяти їх із собою у спортзал завдяки водонепроникності IPX4, але, можливо, пропустіть пробіжку, якщо йде дощ.

Це досить стандартний набір аксесуарів, а кабелі USB-C стають дедалі меншими.

У AH-C830NCW немає додатку, а це означає, що вам не потрібно погоджуватися з будь-якими нав'язливими користувальницькими угодами.

Міцний, об'ємний корпус

Матовий футляр для зарядки Denon AH-C830NCW виглядає міцним, з невеликим вигином пластику та відсутністю люфту шарнірів. Він закривається за допомогою магнітної кришки, а на задній панелі є порт для заряджання USB-C та кнопка сполучення. Ви можете поставити футляр вертикально або покласти його «на спину», підпираючи кришкою.

Матовий пластиковий корпус зручний у руці. 

Це за рахунок того, що корпус Denon AH-C830NCW виглядає трохи громіздкішим, ніж у деяких конкурентів, але при цьому він цілком кишеньковий. Я впевнений у цьому і віддаю перевагу такому розміру, якщо він буде довговічнішим.

Як керувати Denon AH-C830NCW?

Ви керуєте навушниками за допомогою серії натискань, внаслідок чого видається приємний звуковий сигнал. Єдина помилка тут у тому, що дуже легко випадково викликати команду, коли ви витягнете вкладиші з вух і помістите їх у футляр. Здебільшого педи спрацьовують правильно, і це добре, оскільки супутньої програми зміни налаштувань немає.

Мені дійсно цікаво, чи міг Denon наслідувати приклад Apple і використовувати команди стискання ніжок, тому що я втомився чути, як мій палець цмокає мене по вуху. Хоча магніти у футлярі фіксують навушники, глянсовий пластик означає, що їх незручно виймати — висклизають з-поміж пальців. Denon міг би залишити більше відкритої поверхні.

Команди відтворення Denon AH-C830NCW

  • Лівий навушник
    • Одне натискання - ANC вимкнено; Навколишній режим; ANC увімкнено;
    • Натиснути та утримувати (5 с) - Bluetooth-сполучення;
  • Правий навушник 
    • Подвійне натискання - Пропустити трек;
    • Потрійне натискання  - Попередній трек;

Ви також можете використовувати ліву або праву навушник для монофонічного прослуховування. Просто помістіть навушник у футляр, і звук переключиться в монофонічний режим. Команди відтворення перемикаються на лівий навушник, якщо ви заміните правий, що відмінно з точки зору доступності.

Команди виклику Denon AH-C830NCW

  • Лівий або правий навушник
    • Подвійне натискання - Відповісти на дзвінок; Завершити виклик;
    • Натиснути та утримувати 2 сек -  Ігнорувати дзвінок;
    • Натиснути та утримувати 3 сек -  Активувати/Деактивувати розумного помічника;
    • Натиснути та утримувати 5 сек - Вимкнути/Увімкнути звук;

Як підключити Denon AH-C830NCW до телефону?

Сумісність із Google Fast Pair дозволяє швидко підключатися при наступних використаннях.

У вашому розпорядженні є кілька способів сполучення AH-C830NCW через Bluetooth. Коли ви відкриєте новий футляр, він автоматично перейде у режим сполучення. Світлодіод на корпусі блимає білим, і ви зможете обрати гарнітуру в меню Bluetooth вашого телефону. Якщо це не допомогло, натисніть та утримуйте кнопку на задній панелі корпусу протягом двох секунд. Це також працює для поєднання нових додаткових пристроїв.

Крім того, ви можете натиснути та утримувати лівий навушник протягом п'яти секунд, щоб увійти в режим сполучення. Це зручно, якщо під рукою немає футляра. У пам'яті навушників можна зберігати вісім окремих пристроїв для сполучення, але якщо у вас виникнуть проблеми з повторним підключенням, просто загубіть AH-C830NCW в налаштуваннях Bluetooth вашого пристрою і повторіть спробу.

Які кодеки Bluetooth підтримує Denon AH-C830NCW?

Звук автоматично зупиняється під час виймання навушника та відтворюється при його інсталяції назад.

Ви отримуєте два варіанти кодеків Bluetooth: AAC та SBC. У той час, як AAC буде вашим вибором за використання iOS, SBC має тенденцію більш передбачувано працювати з Android. Оскільки супутньої програми немає, вам доведеться переглянути налаштування Android, а потому налаштування розробника, щоб змінити кодек. Це дратує, і більшості людей це не на часі, і тут було б непогано мати супутню програму.

Наші тести показали затримку 310 мс порівняно із SBC. Цікаво, що на Android через затримку кожне відео виглядає як дубльований фільм про кунг-фу. Користувачі iPhone можуть почуватися з цим краще.

AH-C830NCW підтримує Bluetooth 5.0, сумісний з низьким енергоспоживанням, і я не маю проблем з підключенням. Деякі бездротові навушники вимагають наявності футляра для сполучення, але не Denon AH-C830NCW. Я легко лишаю кейс вдома та вирушаю на прогулянку без проблем із підключенням.

Як довго працює акумулятор Denon AH-C830NCW?

Згідно з нашими стандартними тестами, Denon AH-C830NCW пропрацював 4 години 22 хвилини з увімкненим шумозаглушенням. Це звичайний результат. Якщо ви слухаєте звук на більшій гучності, термін служби батареї зменшиться. На щастя, AH-C830NCW має кейс із трьома додатковими зарядками для поповнення запасу.

Чи добре шумозаглушення у Denon AH-C830NCW?

Denon AH-C830NCW має досить гарне активне шумозаглушення для навушників цього цінового діапазону. Увімкніть ANC, і низькочастотний шум стане на 35 дБ тихіше на частоті 100 Гц. Ви, напевно, можете взяти їх із собою в автобус або метро та тримати музику на розумній гучності, щоб зберегти слух. Йдучи повз, я ледь чую шум автобуса, працюючого на холостім ходу.

Деякі звуки навколишнього середовища, що досягають ваших вух, матимуть змінену частоту через непропорційне застосування ANC. Як ви можете бачити на діаграмі вище, деякі частоти зазнають більш-меншого ослаблення. По суті це схоже на застосування фільтра: деякі звуки проходять (так, вони тихіші), але іноді це трохи дивно. Наприклад, при ввімкненому ANC гомін мого старіючого холодильника більше схожий на тихий свист.

Щоб увімкнути ANC, вам доведеться перемикатися між режимами «Без шумозаглушення» та «Навколишній режим». Вони спрацьовують при натисканні лівого навушника один раз у кожному режимі. Коли режим не увімкнений, пасивна ізоляція навушників значно знижує шум навколо у всьому частотному спектрі. Цей рівень ізоляції досить непоганий. При наборі тексту на клавіатурі навіть клацання стали тихішими.

Як звучить Denon AH-C830NCW?

Denon AH-C830NCW звучить дуже добре. Це, а також активне шумозаглушення — основні причини, з яких обирають AH-C830NCW. Їх частотна характеристика дуже добре відповідає нашій цільовій кривій. На басах та середніх частотах вони збігаються практично ідеально. Області, де є відхилення, це недостатнє виділення близько 5 дБ на частоті 3 кГц. Тим часом між 6 і 9 кГц спостерігається перебільшення приблизно на 5 дБ, а також вище 10 кГц. Це помітно, але ніяк не неприємно.

Низькі, середні та високі

Слухаючи «Remembering Me» Кейт Ле Бон (Cate Le Bon), я не маю проблем з розпізнаванням будь-якого інструменту. Високий вокал Ле Бон звучить напрочуд виразно. Перкусія складається переважно з циклу драм-машини та має відповідну гучність. Бас і низькі синтезатори грають досить голосно, щоб надати пісні певної привабливості. На позначці 2:59 приємно відтворюється крещендо електрогітари та синтезатора.

Підтримуючи Фарона Янга (Faron Young), 2007 Remastered Version від Prefab Sprout, навушники Denon відтворюють гітару в стилі рокабіллі зі збалансованим звучанням, різким малим барабаном і хай-хетом. Рухлива басова партія звучить із потрібною гучністю, а тенор Педді МакАлуна (Paddy McAloon) чути чітко. Єдина причіпка може полягати в тому, що недостатній акцент в районі 3 кГц може сприяти меншій атаці при ударах по тарілках порівняно з високочастотним дзвінком у тих, котрі припали на посилення вище 6 кГц.

Чи можна використовувати Denon AH-C830NCW для телефонних дзвінків?

Хоча Denon забезпечує навушники набором команд для дзвінків, якість мікрофону для вулиці не найкраща.

Якщо вам подобається відповідати на дзвінки будь-де, цей вибір не для вас. В ідеальних умовах набір мікрофонів AH-C830NCW чудово впорався з більшістю типів голосів. У приміщенні він добре розставляє пріоритети щодо вашого голосу. Де це дійсно складно, так це у вітряну погоду із луною, коли воно звучатиме, як збій обробки. З урахуванням цього, якщо ви просто використовуєте навушники у приміщенні, все буде слушно.

Чи варто купувати Denon AH-C830NCW?

Відсутність програм також означає відсутність оновлень, але, на відміну від більшості сучасних відеоігор, Denon створено готовий продукт, який не потребує виправлень.

Так, Denon AH-C830NCW варто брати для прослуховування музики. Це справжні навушники, орієнтовані музику. Зазвичай ми закликаємо виробників не включати програми для таких речей, як еквалайзер, але здебільшого не цей звук потрібно вирівнювати. Він просто добре звучить.

Denon AH-C830NCW також продається за гарною ціною, перевищуючи ефективність шумоподавлення деяких з кращих конкурентів з ANC. Його ANC легко справляється зі своїм завданням, хоча йому не вистачає можливостей налаштування, які може надати програма. Навіть якщо система ANC вимкнена, пасивна звукоізоляція пом'якшує випадкові шуми.

При щоденному використанні команди переважно спрацьовують тоді, коли ви цього хочете, і навушники залишаються підключеними і у ваших вухах. Єдине, що дійсно дратує, — це відсутність регулювання гучності, яку мав би забезпечити лівий навушник з огляду на те, що під час відтворення звуку він керує ANC лише одним натисканням.

Denon AH-C830NCW

  • Зручність
  • Гарне шумозаглушення
  • Чудовий звук

Denon AH-C830NCW — це приклад добре виконаного набору навушників, що не потребує суєти. Програми немає, але якщо не брати до уваги регулятора гучності, звук вже хороший, Bluetooth працює стабільно, а шумозаглушення відмінне. Що ще тобі потрібне?

Також вам буде цікаво: Навушники Denon AH-D9200. Розпаковка

ArtisonAtlas CablesAureaBowers & WilkinsBurmesterCabasseClasse AudioClearaudioClearaudio VinylDaliDefinitive TechnologyDenonE.A.R./YoshinoHEOSJICOJVCLEDestLW SpeakersMarantzMatrix AudioMean wellNagaokaNordostP5Polk AudioRaidhoReal CableRotelSavantSCANSONIC HDThorensTonar

Hi-Fi рассылка
E-mail:



Облако тэгов
Meridian cd, marantz, купить сабвуфер, акустика hi end класса, музыкальный центр отзывы, dali запорожье


о проекте | продукция | новости | где купить |

Copyright © 2002-2024 hi-fi.com.ua. Перепечатка и публикация материалов
разрешена при условии указания ссылки на сайт hi-fi.com.ua