hi-fi - на главную
MENUHi-Fi.com.ua
Каталог товаров
ArtisonAtlas CablesAureaBowers & WilkinsBurmesterCabasseClasse AudioClearaudioClearaudio VinylDaliDefinitive TechnologyDenonE.A.R./YoshinoHEOSJICOJVCLEDestLW SpeakersMarantzMean wellNagaokaNordostP5Polk AudioRaidhoReal CableRotelSavantSCANSONIC HDThorensTonar
Розпродаж Hi-Fi!!!
о проекте каталог продукции новости где купить ua / ru




       // Портал Hi-Fi
         // Hi-Fi новости
           // ТОП10 причин оновити свій AV-ресивер

ТОП10 причин оновити свій AV-ресивер

3D звук

Після додавання висотних динаміків у форматах Dolby Atmos, DTS:X і Auro 3D, світ аудіо перейшов від 2D-звуку, який «лише» оточував вас колонками спереду і ззаду, до занурювального 3D-звуку. 
Тепер звук переміщається над вами в трьох вимірах, поміщаючи вас у центр подій у всьому, від фільмів до спортивних трансляцій або ігор.

Експерти зі звуку

Команда Denon живе та дихає звуком. Інженери досліджують і розробляють способи досягти більшого від процесу прослуховування, ґрунтуючись на накопиченому компанією більш ніж столітньому досвіді створення аудіо. Кожне нове покоління AV-ресиверів Denon отримує сотні поліпшених або повністю нових компонентів, для підвищення ефективності, з року в рік, в постійному прагненні компанії до кращого в класі звуку.

Також вам буде цікаво: 110 років Denon. Інтерв'ю з майстром звуку Denon Шинічі Ямауті

Замініть AV-ресивер, а не свою кімнату

Навіть чудовий продукт звучатиме по-різному в різних приміщеннях, хоч би як ретельно ви його налаштовували. 

Завдяки величезній вимірювальній та обчислювальній потужності системи калібрування Audyssey, вмонтованої в кожен ресивер Denon, все, що вам потрібно зробити, – це під'єднати доданий мікрофон, а потім дозволити системі все автоматично налаштувати. 
Ваші улюблені фільми та серіали ніколи не звучали так добре.

Більш насичені кольори, чіткіші та яскравіші зображення

Заради більшої кількості деталей, кращої передачі кольору та поліпшеної контрастності, в новітніх AV-ресиверах Denon підтримуються найсучасніші телевізійні стандарти, щоб ви могли отримати ще більше задоволення від перегляду.

А якщо ви все ще використовуєте улюблений програвач DVD, вони підвищують роздільну здатність відео до 4K Ultra HD або навіть до 8K, щоб воно чудово виглядало на новому телевізорі.

Перевершуючи очікування

Ми далеко відійшли від часів відеокасет, DVD і кількох телеканалів. Нові ресивери Denon можуть використовувати в якості джерела програвачі Blu-ray, 4K UHD (Ultra High Definition), ТБ і потокові сервіси, як-от Amazon Prime, Disney+ і Netflix. Також нові AV-ресивери дають змогу створити найкращий домашній кінотеатр у форматі 4K сьогодні і дають вам упевненість у тому, що ваша система готова до 8K. З ресиверами Denon ви завжди отримаєте максимум емоцій від перегляду улюблених каналів: від спорту до фільмів і музичних шоу.

Цифровий восьминіг

Маючи до 8 входів HDMI, до AV-ресиверів Denon можна під'єднати всі ваші джерела цифрового відео, від супутникових і кабельних ресиверів до комп'ютерів та ігрових систем.

А ще вони підтримують новітні відеоформати, включно з HDR10 +, HLG і Dolby Vision. Вам не потрібно турбуватися про технічні характеристики – нові AV-ресивери Denon підтримують усі можливі на сьогодні аудіо- та відеоформати.

Дати волю музиці

AV-ресивери Denon, створені на базі більш ніж столітнього досвіду напрацювань у галузі звуку, також звучать приголомшливо, коли програють музику. Вони можуть не тільки відтворювати музику з програвача компакт-дисків, DVD або Blu-ray, вони також можуть підключатися до домашнього комп'ютера або мережевого сховища з музичною бібліотекою, а також розширювати цю бібліотеку, використовуючи доступ до необмеженої кількості композицій з потокових сервісів, як-от Amazon Music, Deezer і Spotify. Ви навіть можете транслювати музику прямо з телефону, використовуючи Apple Airplay 2 або Bluetooth.

Все під контролем

Здається, зараз усі говорять про голосове керування. З новими пристроями можна просто сказати, що ви хочете.

Проблема в тому, що є три різні голосові системи: Alexa від Amazon, Google Assistant і Siri, помічник Apple.

Але це не є проблемою для новітніх ресиверів Denon: вони розмовляють усіма трьома «мовами», тож, чи хочете ви сказати «Alexa», «OK Google», чи «Hey Siri», вони вас почують і будуть готові зробити те, що вам потрібно, чи то регулювання гучності, чи то відтворення улюбленої мелодії.

Музика в кожній кімнаті

Новітні ресивери можуть забезпечити це, завдяки можливостям вбудованої системи HEOS. HEOS – це розроблена Denon бездротова аудіосистема мультирум, що дає змогу вам підключатися до додаткових бездротових колонок та інших HEOS-компонентів усередині та навколо будинку та відтворювати музику, потокові сервіси або навіть звук вашого телевізора в будь-якому місці, де ви захочете.

Можна швидко та легко налаштовувати систему або додавати нові «зони», і всім цим можна керувати за допомогою безплатного застосунку HEOS на смартфоні або просто за допомогою голосового керування.

Просто налаштувати, ще простіше використовувати

З огляду на всі ці можливості, можна очікувати, що для налаштування та використання нових ресиверів Denon потрібен комп'ютерний геній.

Це не так: все дуже просто, є вбудований графічний інтерфейс користувача, включно з Помічником з налаштування (Setup Assistant), де наведені покрокові інструкції, які допоможуть вам все правильно налаштувати та використовувати.

Також вам буде цікаво: Історія бренду Denon

ArtisonAtlas CablesAureaBowers & WilkinsBurmesterCabasseClasse AudioClearaudioClearaudio VinylDaliDefinitive TechnologyDenonE.A.R./YoshinoHEOSJICOJVCLEDestLW SpeakersMarantzMean wellNagaokaNordostP5Polk AudioRaidhoReal CableRotelSavantSCANSONIC HDThorensTonar

Hi-Fi рассылка
E-mail:



Облако тэгов
Проигрыватель виниловых пластинок, kimber kable, домашний проектор, какой av ресивер выбрать, luxman, коннекторы


о проекте | продукция | новости | где купить |

Copyright © 2002-2024 hi-fi.com.ua. Перепечатка и публикация материалов
разрешена при условии указания ссылки на сайт hi-fi.com.ua