hi-fi - на главную
MENUHi-Fi.com.ua
Каталог товаров
ArtisonAtlas CablesAudio-GDAureaBowers & WilkinsBurmesterCabasseClasse AudioClearaudioClearaudio VinylDaliDefinitive TechnologyDenonE.A.R./YoshinoHEOSJICOJVCLEDestLW SpeakersMarantzMatrix AudioMean wellNagaokaNordostP5Polk AudioRaidhoReal CableRotelSavantSCANSONIC HDThorensTonar
Розпродаж Hi-Fi!!!
о проекте каталог продукции новости где купить ua / ru




       // Портал Hi-Fi
         // Hi-Fi новости
           // Cabasse Rialto: колосальна сила

Cabasse Rialto: колосальна сила

Valentin Lefort (Валентин Лефорт), журнал Son-Vidéo

Перші поличні бездротові колонки від французького виробника, Cabasse Rialto поєднують в собі численні можливості потокового мовлення серії The Pearl у більш традиційному форматі. Вони беруть акустичну структуру колонок Cabasse Akoya, що мають триярусну конфігурацію з 6,7-дюймовим низькочастотним динаміком, і підсилюють її за допомогою алгоритмів DSP до 1050 Вт RMS на кожну колонку. Колонки Cabasse Rialto, що продаються за 2 990 євро, обіцяють подолати розрив між традиційним hi-fi та новітніми можливостями підключення. 

Активна колонка Cabasse Rialto має всі функції колонок серії The Pearl у поличному форматі, обіцяючи чудове звучання.

Cabasse Rialto: упаковка та аксесуари

Колонки Cabasse Rialto поставляються парою в одній коробці. У комплекті є два кабелі живлення (по одному на кожну колонку), оптичний кабель, кабель HDMI, а також короткий посібник з експлуатації. Проте пульта дистанційного керування немає. Управління колонками здійснюється за допомогою сенсорного екрану і мобільного додатку Cabasse.

Колонки Cabasse Rialto поставляються з кабелем HDMI, оптичним кабелем і двома кабелями живлення.

Cabasse Rialto: презентація

Дизайн

Бездротова колонка Cabasse Rialto отримала свою назву від найстарішого і найвідомішого венеціанського мосту. Втілення перетину між традиційним hi-fi та бездротовими технологіями, розробленими за останні десять років компанією Cabasse. Для цієї першої пари активних поличних колонок французький виробник виготовив корпус з м'якими, округлими лініями, що нагадують Cabasse Murano. Проте вони відрізняються своїм компактним форматом — всього 20 см завширшки, 26 см заввишки і 23 см завглибшки. Тому Rialto дуже легко встановити в будь-якому інтер'єрі. Динамік спереду можна залишити видимим або приховати за магнітним грилем Нарешті, хромована основа піднімає колонку, надаючи їй елегантного, атмосферного вигляду.

Поєднуючи класицизм і сучасність, колонка Cabasse Rialto має дуже елегантний вигляд, з алюмінієвими елементами і сенсорним екраном на верхній панелі (на головній колонці).

Сучасний аспект Cabasse Rialto втілюється через круглий сенсорний екран, вбудований у верхню частину головної колонки. Подібний до того, що прикрашає підсилювач Cabasse Abyss, цей екран дозволяє швидко вибирати джерело, перемикати треки, отримувати доступ до вибраного і бачити обкладинку альбому з треком, який ви слухаєте. Він оточений обертовим кільцем, що дозволяє плавно та інтуїтивно регулювати гучність.

За допомогою сенсорного екрану Cabasse Rialto можна швидко отримати доступ до багатьох функцій, зокрема, до управління відтворенням, обраного та вибору джерел.

Яскравість дисплея можна встановити на різних рівнях, щоб забезпечити оптимальний перегляд навіть у яскраво освітлених приміщеннях. Ви можете встановити таймер для переходу екрану в режим очікування або залишити його увімкненим на весь час, поки колонка використовується.

Сенсорний екран колонки Cabasse Rialto оточений обертовим кільцем, що дозволяє плавно і інтуїтивно регулювати гучність.

Тріаксіальна структура

Підключена колонка Cabasse Rialto використовує тріаксіальну конструкцію — технологію, яку компанія Cabasse презентувала ще в 1952 році і з тих пір постійно вдосконалює. Цей потрійний динамік дозволяє випромінювати всі звукові хвилі з однієї точки, забезпечуючи когерентне, природне розсіювання і поліпшену фазову характеристику. На передній панелі кожної колонки Cabasse Rialto встановлено 5-дюймовий коаксіальний динамік середніх частот з центральним твітером. Цей динамік з'єднаний з тиловим низькочастотним динаміком.

На передній панелі колонки Cabasse Rialto встановлено коаксіальний динамік з 5-дюймовим дифузором (середньочастотний) з твитером у центрі, що забезпечує ідеальну фазування і оптимальне сприйняття різних частот.

На одній осі з цим динаміком, але на задній панелі колонки, розташований 6,7-дюймовий динамік, призначений для відтворення виключно низьких частот. Це запатентована модель HELD (High Excursion Low Distortion), ідентична тому, що використовується в сабвуфері колонок Cabasse The Pearl Keshi. Його дифузор виготовлено з тканих волокон для більшої жорсткості. Конструкція цього динаміка забезпечує дуже високий хід без виходу звукової котушки за межі магнітного поля. Це дає змогу отримати довгий хід, зменшуючи при цьому спотворення. Таким чином, Cabasse Rialto може опускатися до 30 Гц, що є справжнім подвигом для активної поличної акустики такого розміру.

Кожна колонка Cabasse Rialto оснащена 6,7-дюймовим низькочастотним динаміком з довгоходовим дифузором для відтворення потужних і глибоких басів.

Колосальна потужність

Кожен динамік працює в парі з власним підсилювальним модулем, ідеально відкаліброваним і розробленим для досягнення найкращої продуктивності. В результаті, кожна колонка Cabasse Rialto оснащена 300-ватним модулем для твітера, другим 300-ватним модулем для середніх частот і 450-ватним модулем для низьких частот. Вражаючі характеристики для такої компактної системи!

Завдяки своїй високій вихідній потужності колонки Cabasse Rialto здатні заповнити звуком цілу кімнату, навіть велику вітальню.

Колонка Cabasse Rialto використовує запатентовану технологію DEAP (Digital Enhancement of Acoustic Performance — цифрове поліпшення акустичних характеристик) для забезпечення ідеальної синергії між підсилювачами і динаміками. Ця ексклюзивна технологія оптимізує продуктивність за допомогою обробки сигналу, щоб використовувати всю доступну потужність підсилювача, не створюючи спотворень. Таким чином, колонки Cabasse Rialto здатні грати на дуже високій гучності, зберігаючи при цьому музичну чистоту і точність.

Акустичне калібрування

На додаток до технології DEAP, колонки Cabasse Rialto пропонують безліч можливостей для поліпшення і налаштування відтворення звуку, зокрема, шляхом виправлення дефектів кімнати для прослуховування. З цією метою кожна колонка оснащена мікрофоном для калібрування ARCS (Автоматична система корекції приміщення). Високоефективна система усунула низькочастотний резонанс, присутній в нашому офісі під час цього тесту.

Кожна колонка Cabasse Rialto оснащена мікрофоном для акустичного калібрування і адаптації відтворення до характеристик кімнати для прослуховування.

Акустичне калібрування значно полегшує встановлення колонок Cabasse Rialto в приміщенні. Незважаючи на те, що ці колонки мають низькочастотний динамік з тильним випромінюванням, їх можна розмістити всього в декількох сантиметрах від стіни без особливого впливу на відтворення звуку. Баси автоматично послаблюються, щоб вони не звучали штучно. Калібрування також враховує відбиття від матеріалів, що оточують колонку. Проте виробник рекомендує рознести колонки щонайменше на 20 см для більшої глибини, амплітуди і балансу.

Щоб точніше налаштувати параметри, в додатку можна визначити місце прослуховування: диван дуже близько до колонок, посередині кімнати або біля стіни. Ця функція, схоже, впливає передусім на рівень басів. Врешті, ви можете встановити баланс і відрегулювати звукову характеристику, щоб отримати відтворення, більш орієнтоване на баси, високі частоти або ідеально збалансоване. Ця функція замінює смуговий еквалайзер.

На додаток до автоматичного калібрування можна налаштувати звукову характеристику і рівень низьких частот колонки Cabasse Rialto в залежності від місця прослуховування.

Потокова передача

Бездротові колонки Cabasse Rialto мають ті ж самі мережеві функції, що і колонки серії Cabasse The Pearl. Підключившись через Wi-Fi або Ethernet, вони можуть відтворювати музику з мережевого накопичувача або комп'ютера, до якої надано спільний доступ через DLNA. Вбудований ЦАП підтримує більшість аудіоформатів до 24 біт/192 кГц (WAV, MP3, AAC, WMA, AIFF, FLAC, ALAC і Ogg), а також файли DSD до DSD128. Останні можна читати навіть з USB-носія або зовнішнього жорсткого диска.

Deezer, Napster, Qobuz, Spotify і Tidal підтримуються додатком Cabasse, який можна безкоштовно завантажити для iOS і Android. Він також дозволяє отримати доступ до тисяч веб-радіо через vTuner. Можна транслювати на мобільний пристрій, планшет або комп'ютер через AirPlay 2 або Bluetooth (кодеки SBC і AAC).

Роз'єми

З підключеною колонкою Cabasse Rialto також можна використовувати ваші «кабельні» джерела. Всі роз'єми розташовані на задній панелі основної колонки (тієї, що з сенсорним екраном) і включають вхід RCA, порт USB-A і оптичний вхід, що дозволяє підключити, наприклад, CD-програвач, тюнер або ЦАП. Порт HDMI eARC спрощує підключення до телевізора з можливістю вмикати або вимикати колонки одночасно з телевізором, а також регулювати гучність за допомогою пульта дистанційного керування телевізора. Зверніть увагу, що ці колонки не підтримують аудіоформати Dolby і DTS. Якщо ви підключаєте пару колонок Cabasse Rialto, вам потрібно встановити вихід HDMI ARC/eARC телевізора на PCM.

Завдяки порту HDMI eARC колонка має аналогові та цифрові входи для підключення всіх джерел в сучасній hi-fi інсталяції, включаючи телевізор.

Кожна колонка Cabasse Rialto також оснащена портом Ethernet для підключення до мережі. Коли колонки підключені через Wi-Fi, вони спілкуються одна з одною повністю бездротовим способом. Під час численних сеансів прослуховування, які ми проводили протягом декількох тижнів для нашого огляду, зв'язок між колонками завжди був безперебійним і синхронізованим. Однак Cabasse дає вам можливість використовувати оптичне з'єднання, якщо ви помітите затримку.

Дві колонки Cabasse Rialto можна з'єднати або бездротовим або й оптичним чином, якщо домашня мережа нестабільна.

Мультирум

Підключені колонки Cabasse Rialto сумісні з функцією багатокімнатної потокової передачі, що дозволяє слухати музику в декількох зонах, обладнаних сумісними пристроями Cabasse. Джерела, підключені до цієї пари колонок, можуть транслюватися одночасно в одній або декількох зонах. Відтворення в декількох кімнатах також можливе за допомогою пристроїв, сумісних з AirPlay 2, через джерело Apple.

Cabasse Rialto: основні характеристики

  • Сумісність з Spotify Connect, Tidal, Deezer, Deezer HiFi, Qobuz і vTuner
  • Ethernet, WiFi, Bluetooth (SBC/AAC), AirPlay 2
  • Додаток для керування Cabasse Streamcontrol
  • Відтворення 24-bit/192kHz і DSD
  • 1 x 5" коаксіальний середньо-/високочастотний динамік 
  • 1 x 6,7" низькочастотний динамік
  • 1050 Вт на кожну колонку
  • Розміри (ШхВхГ): 206 x 260 x 239 мм

Cabasse Rialto: конфігурація

Налаштування пари колонок Cabasse Rialto відбувається швидко і легко. Просто підключіть різні джерела, увімкніть кожну колонку, а потім запустіть мобільний додаток, щоб підключити їх до локальної мережі.

Додаток дозволяє призначити кожній колонці канал (лівий або правий), так що сенсорну колонку можна розмістити на більш доступній стороні. Після цього ви можете визначити місце розташування колонок у кімнаті, позицію прослуховування і виконати акустичне калібрування. Після цих кроків, які займають лише кілька хвилин, стереосистема готова до використання.

Налаштування колонок Cabasse Rialto в безкоштовному додатку Cabasse для iOS і Android займає всього кілька хвилин.

Додаток Cabasse, який використовується всіма підключеними пристроями виробника, дуже добре продуманий і є справжньою перевагою для цих колонок. Він забезпечує легкий доступ до сумісних потокових сервісів, музики, до якої надається спільний доступ через локальну мережу, і веб-радіо. Інтерфейс сучасний і добре продуманий, він забезпечує зручну навігацію завдяки чотирьом вкладкам, на яких згруповано найчастіше використовувані функції і вибране.

Дуже добре продуманий додаток Cabasse забезпечує плавну навігацію і надає швидкий доступ до різних потокових сервісів, музики, до якої можна ділитися через мережу, а також до багатьох налаштувань.

Cabasse Rialto: враження від прослуховування

Бездротова колонка Cabasse Rialto здивувала нас своєю здатністю генерувати колосальну потужність у такому маленькому корпусі. Баси були глибокими, енергійними і напрочуд насиченими. Вони завжди добре контролювалися і відтворювалися з феноменальною силою, іноді навіть вимагаючи від нас зниження рівня цього частотного діапазону. Любителі басів добре забезпечені і зможуть легко обійтися без сабвуфера.

Завдяки низькочастотному динаміку на задній панелі кожної колонки, Cabasse Rialto видають надзвичайно потужний і щедрий бас для такої компактної моделі. Колонки Cabasse Rialto випромінюють справжнє відчуття точності, відтворюючи кожен регістр з природністю і тонкою деталізацією. Передній коаксіальний динамік запропонував величезну гармонійну палітру для відтворення кожного музичного нюансу. Вокальні тембри були неймовірно автентичними, текстурованими і дуже деталізованими. Ми ніби читали по губах виконавців, що створювало дуже приємне відчуття близькості. Задній низькочастотний динамік завершував картину, додаючи глибини і текстури звучанню.

Колонки Cabasse Rialto продемонстрували чудову амплітуду. Просторове охоплення було дуже широким, що давало змогу музиці дихати і розгортатися в кімнаті. Відтворення було майже голографічним, з хірургічно окресленими деталями, розташованими в надзвичайно широкому і відкритому звуковому просторі. Інструменти оживають з великим реалізмом завдяки глибині звукової сцени, яка усуває будь-яке відчуття пригніченості та ідеально відтворює акустику запису. Чи то інтимне соло акустичної гітари, чи то оркестрова композиція, що злітає в небо, — все завжди було правильно розташоване, правильно синхронізоване і звучало бездоганно.

Колонки Cabasse Rialto забезпечили надзвичайно широку і глибоку звукову сцену, відтворюючи музику в голографічний спосіб і з дивовижним ефектом присутності.

Стереозображення, створене Cabasse Rialto, було чітким і виразним у широкій зоні прослуховування. У пісні Джимі Хендрікса (Jimi Hendrix) "The Wind Cries Mary" барабани і бас були чітко чутні праворуч, а вокаліст і гітара — ліворуч. Цей інструмент відтворювався з пристрастю і чіткістю, розкриваючи всю інтенсивність гри гітариста. З цією великою кількістю інформації з великою майстерністю впоралися колонки, які зуміли зберегти цілісну, кристально чисту звукову сцену. Ми просто заплющили очі і дозволили музиці захопити себе, піддавшись ілюзії приватного концерту, запропонованого воскреслим богом гітари.

Колонки Cabasse Rialto відтворили всі тонкощі музики з точністю і природністю.

Cabasse Rialto: порівняно з...

Cabasse The Pearl Akoya мають акустичну конструкцію, яка дуже схожа на Rialto, за винятком форми корпусу. Вони мають таку ж трьохосьову структуру і підсилення 1050 Вт. Проте менший формат не дозволяє йому відтворювати настільки ж глибокі і потужні баси, як у Cabasse Rialto.

Колонка Cabasse The Pearl Akoya має таку ж акустичну конструкцію, як і Rialto, але відтворює трохи менш глибокі баси через більш компактний формат.

Cabasse Rialto: для кого вони призначені?

Підключені колонки Cabasse Rialto пропонують надійну альтернативу традиційним системам hi-fi для тих, хто шукає комплексне, музичне і просте у використанні рішення. Їх можна використовувати самостійно, завдяки численним опціям потокового відтворення, широкому набору роз'ємів і здатності відтворювати потужні баси без потреби в окремому сабвуфері. По-справжньому багатофункціональна система, здатна вписатися в будь-який інтер'єр завдяки компактному дизайну і численним варіантам акустичного калібрування, які забезпечують незмінно бездоганне звучання.

Бездротова акустика Cabasse Rialto — це серйозна альтернатива традиційним системам для тих, хто шукає комплексне, високомузичне рішення, здатне ефективно використовувати будь-яке фізичне або цифрове джерело.

Cabasse Rialto: висновок

Історичний міст між позачасовим світом hi-fi і новітніми технологіями підключення, Cabasse Rialto — найпотужніша колонка бренду. Вона поєднує в собі незліченну кількість функцій підключення своїх попередників з неперевершеними звуковими характеристиками для відтворення музики в найчистішому стилі hi-fi. Ви будете вражені з першого ж моменту використання цієї колонки. Вона підкорює слухачів своєю здатністю відтворювати музику з колосальною потужністю і надзвичайним простором, зберігаючи при цьому компактний, елегантний силует. Цього достатньо, щоб замислитися над тим, чи потрібна вам система, що складається з дротових пасивних колонок і окремого підсилювача.

Нам сподобалося

- Потужний бас
- Натуральні тембри
- Простора звукова сцена
- Дизайн і сенсорний екран

Ми б хотіли

- Пульт дистанційного керування
- Сенсорний екран на обох колонках?

Також вам буде цікаво: Відеоогляд і розпакування комплекту акустики для домашнього кінотеатру Cabasse Eole 4 5.1

ArtisonAtlas CablesAudio-GDAureaBowers & WilkinsBurmesterCabasseClasse AudioClearaudioClearaudio VinylDaliDefinitive TechnologyDenonE.A.R./YoshinoHEOSJICOJVCLEDestLW SpeakersMarantzMatrix AudioMean wellNagaokaNordostP5Polk AudioRaidhoReal CableRotelSavantSCANSONIC HDThorensTonar

Hi-Fi рассылка
E-mail:



Облако тэгов
Hdmi кабель цена, dali zensor 5 обзор, marantz купить, купить проектор, сабвуферы отзывы, av ресивер купить


о проекте | продукция | новости | где купить |

Copyright © 2002-2024 hi-fi.com.ua. Перепечатка и публикация материалов
разрешена при условии указания ссылки на сайт hi-fi.com.ua