hi-fi - на главную
MENUHi-Fi.com.ua
Каталог товаров
ArtisonAtlas CablesAudio-GDAureaBowers & WilkinsBurmesterCabasseClasse AudioClearaudioClearaudio VinylDaliDefinitive TechnologyDenonE.A.R./YoshinoHEOSJICOJVCLEDestLW SpeakersMarantzMatrix AudioMean wellNagaokaNordostP5Polk AudioRaidhoReal CableRotelSavantSCANSONIC HDThorensTonar
Розпродаж Hi-Fi!!!
о проекте каталог продукции новости где купить ua / ru




       // Портал Hi-Fi
         // Hi-Fi новости
           // Bowers & Wilkins Px7 S2e — найкращі навушники року. Огляд та...

Bowers & Wilkins Px7 S2e — найкращі навушники року. Огляд та платинова нагорода на щорічній премії T3 Awards 2024

Майк Лоу (Mike Lowe), T3

«Навушники з найкращим звучанням стали звучати ще краще, якщо ви можете в це повірити... »  - Платинова нагорода від британського видання T3.

Раді поділитися, Bowers & Wilkins Px7 S2e здобули ще одну престижну нагороду, і були визнані найкращими навушниками на щорічній премії T3 Awards 2024. 

Вердікт T3

Хоча було б дуже легко запропонувати заощадити і купити оригінальні PX7 Series 2 за меншу ціну, Px7 S2e — це чудовий ансамбль якості звуку, розкішної збірки і піднесеного комфорту. Звичайно, активне шумозаглушення легко перевершує інші навушники, але якщо вам потрібна чиста якість звуку, то ці навушники Bowers & Wilkins не поступаються найкращим варіантам від Sony або Bose.

ПРИЧИНИ КУПУВАТИ

+ Впевнена, детальна якість звуку на рівні hi-fi
+ Потужне активне шумозаглушення (ANC)
+ Відмінна збірка та оздоблення

У 2022 році Bowers & Wilkins випустили Px7 S2, які отримали визнання критиків як одні з найкращих навушників, які можна купити за гроші. Дійсно, в огляді T3 ці навушники були удостоєні високих відгуків і отримали повну оцінку 5 зірок завдяки дуже деталізованому звучанню Series 2.

Минув рік, і що це, ще одна пара чорно-білих навушників з майже такою ж назвою? Саме так: Bowers & Wilkins Px7 S2e — це допрацьоване оновлення навушників Series 2, яке обіцяє ще кращий звук завдяки новому програмному забезпеченню для DSP (цифрового сигнального процесора), що означає, що інженери змогли переналаштувати їх для більшої динаміки та деталізації звуку.

В іншому випадку, це дійсно ваша доля: Bowers & Wilkins випускає поступове оновлення, роблячи і без того вражаючі навушники компанії ще більш потужними. Вони не відійшли від традиційної для цієї серії помірної активної системи шумозаглушення (ANC), о ні, ці навушники залишаються вірними своїй формулі — і, о Боже, результати вражають уяву.

ОГЛЯД PX7 S2E: ЩО НОВОГО?

Якщо ви сподівалися, що цей розділ буде особливо об'ємним, то мушу вас розчарувати: нововведення в Px7 S2e порівняно з оригіналом — це буквально нова технологія цифрової обробки сигналу, яка, як стверджується, покращує і без того першокласні аудіохарактеристики, додаючи їм більшої деталізації й динаміки.

І давайте не забувати, що є варіант кольору Forest Green (на фото не зображений, мені надіслали стандартний і, на мій погляд, набагато стильніший чорний колір). Більше тут немає на що дивитися, в іншому це звичайний Px7 S2, як завжди. І мене це цілком влаштовує.

ОГЛЯД PX7 S2E: ДИЗАЙН І ЗРУЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ

Bowers & Wilkins розуміє свої сильні сторони і грає на них, особливо коли мова йде про дизайн. Px7 S2e — це ретельно підібрані матеріали, які ретельно зібрані і створюють естетичний вигляд, що знаходиться на межі розкоші. Немає жодних сумнівів, що це навушники Bowers & Wilkins, про що свідчить брендинг на обох чашках — я не впевнений, що він абсолютно необхідний, але це престижний бренд.

Px7 S2e сидять просто фантастично, хоча після тривалого носіння і ходіння вони іноді трохи зсуваються вперед по лінії росту волосся, а комфорт найвищий: про це дбає наповнена піною з ефектом пам'яті розкішна і м'яка шкіра (повірте, це дуже м'які амбушури, повірте мені).

Навіть у руці ви відчуєте, що це першокласні бляшанки: зносостійкі матеріали, приємні на дотик, і бездоганно оброблена тканина складають їхню основу. Ці бездоганні матеріали також додають трохи ваги: 307 г — це важче, ніж багато аналогічних навушників ANC найвищого рівня, але це також кивок у бік якості. 

Хоча Px7 S2e не мають сенсорних елементів керування, яким я особисто віддаю перевагу, а-ля Bose NC Headphones 700, вбудовані елементи керування, які є, прості у використанні, ідеально розташовані і чутливі. І, чесно кажучи, жодне постукування або проведення по навушниках не викликає небажаного звукового зворотного зв'язку, тому я можу зрозуміти використання тут фізичних кнопок і перемикачів. Елементи управління досить маленькі, щоб не муляти очі, на відміну від деяких конкурентів.

У комплекті з футляром для перенесення ви знайдете кабелі USB-C до 3,5 мм, що свідчить про наступну частину головоломки Px7 S2e: якість звуку бездоганна. Ви також можете використовувати порт USB-C на лівій чашці навушників для підзарядки акумулятора, що є очевидною необхідністю.

ОГЛЯД PX7 S2E: ФУНКЦІЇ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Приготуйтеся до жодних сюрпризів: Я відразу скажу, що Bowers & Wilkins Px7 S2e, як і їхні попередники, звучать чудово. На жаль, у мене немає з собою оригіналів, щоб протестувати їх пліч-о-пліч, а це було б дуже цікаво, оскільки я хотів би побачити тонкі варіації, що з'явилися в результаті перенастроювання цієї версії на "e".

Px7 S2e є майстрами в розширенні повного і широкого частотного діапазону, зберігаючи при цьому всі необхідні вам деталі і чіткість, але зберігаючи при цьому рівну і переконливу тональність, і забезпечуючи максимально широку і виразну звукову сцену. Ще не продано?

Так, це навушники класу hi-fi, здатні відтворювати пробивні і водночас текстуровані низькі частоти, аж до іскристо-шипучих верхніх частот, які не переграються, а просто вправно передаються. Це дуже рівномірне відтворення, яке є правильним; динамічне, але добре організоване і здатне задовольнити як класичні записи, так і сучасні надгучні ремастерінги.
Як і у багатьох інших навушників цього типу, саме в середньочастотному діапазоні Bowers & Wilkins продовжують сяяти. Як ми вже говорили в огляді Px7 S2: "співакам надаються всі можливості для самовираження — навушники несуть стільки інформації, що вокаліст не може не звучати як характерна особистість, здатна явно виражати емоції і ставлення". І тут все так само.

Проте, Px7 S2e ходять по тонкій лінії, коли справа доходить до активного шумозаглушення (ANC): воно не особливо сильне, як у багатьох конкурентів. Проте, в потрібні моменти воно дуже ефективне; я носив ці навушники під час 7-годинного нічного перельоту, щоб трохи поспати, і можу з упевненістю сказати, що різниця між увімкненим і вимкненим шумозаглушенням суттєва, коли мова йде про те, щоб уникнути нетипового для «777-го» звукового шипіння. Тож я вдячний за це.

Я думаю, що Bowers & Wilkins вже давно казали про свій підхід до ANC, що вони не хочуть перегинати палицю. Ці навушники призначені для відтворення Hi-Fi чіткості і чистоти, тому доведення ANC до n-го ступеня вплинуло б на звуковий профіль — а це не те, про що говорить цей бренд.

І це ще не все: додаток Bowers & Wilkins Music (для iOS і Android) надає можливість додавати +/- 6 дБ (з кроком 0,5 дБ) до високих і низьких частот. Це не складніше, ніж це: компанія Bowers & Wilkins не дозволить вам поїхати в місто з багатосмуговим еквалайзером і ламати свої вуха та налаштування їхніх інженерів. Навіть без жодних налаштувань вони звучать чудово, тому ви можете залишити це в спокої, за винятком окремих записів, які цього вимагають.

ОГЛЯД PX7 S2E: ВЕРДИКТ

За більш ніж десятирічний період присутності на ринку навушників цього легендарного бренду гучномовців він завоював репутацію виробника вражаючих звукових характеристик, розкішного естетичного вигляду і, зважаючи на все, пристойного співвідношення ціни і якості. Саме це і є Bowers & Wilkins Px7 S2e: чиста досконалість навушників у багатьох відношеннях.

Проте, було б цинічно сказати, що Px7 S2e є непотрібним доповненням до лінійки — вони дорожчі за своїх не-"e" братів і сестер, але при цьому настільки схожі, що не є "апгрейдом" для існуючих користувачів Px7 S2, і що багато потенційних покупців могли б заощадити декілька фунтів, купивши замість них оригінальну модель Series 2.

Що ж, я не збираюся йти цинічним шляхом: все, що я можу зробити, це переглянути те, що переді мною, і протягом тижня я використовував Px7 S2e майже безперервно, вони допомогли мені пережити нічну подорож у спальному поїзді з великим комфортом, заблокували надмірний шум від авіаперельотів, на моє велике задоволення, стали партнером дротових навушників для моєї консолі Nintendo Switch і забезпечили приголомшливе звучання у високій роздільній здатності, коли я сидів і працював удома.

Зрештою, Bowers & Wilkins Px7 S2e є одними з найкращих навушників, які ви можете купити зараз. Крім того, вони чудово зроблені і надзвичайно зручні в користуванні. Ні, ви не отримаєте найсильнішого активного шумозаглушення на ринку, але якщо ви віддаєте перевагу звуковому блиску, а не вакууму, що блокує світ, то ці навушники порадують вас більше, ніж найкращі варіанти від Sony або Bose.

Також вам буде цікаво: Відео огляд та розпакування навушників Bowers & Wilkins Px8 McLaren Limited Edition

ArtisonAtlas CablesAudio-GDAureaBowers & WilkinsBurmesterCabasseClasse AudioClearaudioClearaudio VinylDaliDefinitive TechnologyDenonE.A.R./YoshinoHEOSJICOJVCLEDestLW SpeakersMarantzMatrix AudioMean wellNagaokaNordostP5Polk AudioRaidhoReal CableRotelSavantSCANSONIC HDThorensTonar

Hi-Fi рассылка
E-mail:



Облако тэгов
Cd dvd плеер, dali mentor 6, межблочный rca кабель, куплю оптический кабель, куплю музыкальный центр, цифровой аудио кабель


о проекте | продукция | новости | где купить |

Copyright © 2002-2024 hi-fi.com.ua. Перепечатка и публикация материалов
разрешена при условии указания ссылки на сайт hi-fi.com.ua